Meubelen

Totaalinterieur van huis en tuin

By - admin

Gevelbekleding steenstrips

De term Fairstade is een Frans woord voor open haard. Tegenwoordig hebben veel mensen het over de exterioren van huizen in plaats van alleen het interieurs te bespreken. Het is echter erg moeilijk om stenen en bakstenen tegels voor je buiten te kopen zonder door veel gedoe te hoeven gaan. Veel mensen raken stumped als ze buitenbekleding zien. Er is geen reden waarom u een buitenbekleding moet kopen als u dit niet hoeft te doen. Laten we eens kijken naar wat je nodig hebt om te overwegen wanneer je naar het kopen van stenen strips voor buiten kijkt.

Gevelbekleding steenstrips

Het eerste dat u moet weten, is de kosten per eenheid. Als je naar buiten tegels kijkt, kunnen de kosten vrij aanzienlijk omhoog gaan. Dat komt omdat ze al zijn geïnstalleerd als je ze koopt en je ook moet betalen voor de arbeidskosten, evenals een fatsoenlijke prijs voor de tegels. Wanneer u stenen strips voor buiten koopt, dalen de kosten aanzienlijk. U kunt eenvoudig dezelfde steenkoop van steen kopen voor minder dan $ 10 per tegel.

Een ander ding om te overwegen is waar je het gaat installeren. Je kunt steen in verschillende vormen en maten krijgen. Het beste wat u kunt doen, is een reis naar uw lokale Home Improvement Store te maken en te spreken met een verkoper die u kan helpen de juiste vorm voor u te selecteren. Stone is verkrijgbaar in koepel, vierkant, rond, rechthoekig en zelfs betegeld.

De materialen die in steen worden gebruikt, zijn normaal gesproken graniet, marmer, kalksteen, speksteen, leisteen, baksteen en beton. Elk materiaal heeft zijn eigen kracht en duurzaamheid, dus u moet kijken naar het type steen dat u wilt voordat u een aankoop doet. Elk materiaal heeft een specifieke manier waarop het moet worden geïnstalleerd. De meeste bakstenen gebruiken cement om ze in te stellen, maar er zijn ook anderen die vloeibare stenen kleefstof gebruiken. Om leisteentegels buiten te installeren, moet u eerst een afdichtmiddel gebruiken voorafgaand aan de installatie.

Stenen tegels worden steeds populairder vanwege hun schoonheid en duurzaamheid. Het feit dat ze gemakkelijk worden schoongemaakt, maakt ze een populaire keuze voor huiseigenaren. U kunt deze tegels kopen in een breed scala aan kleuren en stijlen. Het is ook mogelijk om de tegels aan te passen, zodat ze aan uw exacte specificaties voldoen. Omdat ze kunnen worden gemaakt om te meten, kunt u ze gebruiken om een breed scala aan thema’s voor uw buitenkant te maken.

Als u een prachtig buitenontwerp voor uw terras, tuin of zwembad wilt creëren, overwegen dan steen. Het kan gemakkelijk worden opgenomen in een grote verscheidenheid aan buitencènes. Dit is vooral handig als u probeert een thema te maken. Een thema kan worden bereikt door verschillende gekleurde stenen tegels op verschillende locaties te gebruiken. Het beste deel over het gebruik van steen is dat ze duurzaam zijn en alle soorten weersomstandigheden aankan. Leisteen is waarschijnlijker onder bepaalde omstandigheden, maar de steen kan opstaan tegen extreme hitte, regen en wind.

Gevelbekleding steenstrips Ze zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke materialen met portlandcement én worden door en door gekleurd met oxide materialen. Ze zijn vrijwel op iedere ondergrond – ook isolatie – te verwerken. Iedere steen wordt handmatig gekleurd. De verschillende vormen en kleuren ontstaan door een uniek manueel proces waardoor de steen de natuurlijke echtheid uitstraalt.